O nama

Igraonica za srećne

trenutke vas i vaše dece


Dečija rođendanaonica 3 Mačkice organizuje i osmišljavalja proslavu rođendana Vaše dece sa puno pažnje i brige o važnim detaljima za tako divan dan u životu svakog deteta.

Rođendan dece najvažaniji je praznik u godini ne samo za njih, već i njihove roditelje, a mi Vam nudimo naš prostor i usluge kako bi tako veliki i važan datum ostao u lepom sećanju ne samo slavljeniku već i njegovim drugarima. U našoj i Vašoj rođendanaonici mesta ima za oko 60 dece.

U ponudi imamo rođendanske pakete, što znači na prvom mestu hrana i to odličnog kvaliteta i ukusa. Zatim, neograničeno točenje pića kako za slavljenika i njegove drugare, tako i za odrasle.

Kada je u pitanju zabava nudimo Vam i igrariju – iscrtavanje po licu, kao i druge vidove zabave. Sve to je uračunato u cenu rođendanskog paketa.

Napominjemo Vam, da ukoliko proslavu rođendana rezervešite dva meseca unapred, nagradićemo Vas dodatnim ekstra popustom na cenu termina zakupa našeg prostora, čija je površina oko 200 metara kvadratnih.
Draga deco i roditelji, Vama je važno dobro raspoloženje a mi smo tu da ispunimo sve vaše zahteve i želje da Vaš radostan događaj učinimo nezaboravnim i da ga se uvek rado sećamo!

  • U cenu zakupa termina je uračunato prostor zatvorenog tipa,za proslavu rođendana u trajanju od 2,5 časova
  • Kafe klub za roditelje sa video nadzorom
  • Nadzor, čuvanje, posluženje, usluge 2 animatorke, 1 konobar i 1 šanker
  • Prateći asortiman (čaše, kartonski tanjirići, plastični escajg, salvete, svećica, vatromet)
  • Piće se služi isključivo iz našeg šanka
  • Gratis iscrtavanje po licima dece
  • Pozivnice za goste
  • Poklon u vidu besplatnih termina igranja za slavljenika i popust za narednu proslavu

Ukoliko očekujete preko 20-toro dece, obavezna je treća devojka za čuvanje dece po ceni od 900,00 RSD

MOGUĆNOST NEOGRANIČENOG KORIŠĆENjA TOČENIH SOKIĆA ZA DECU – 200 RSD PO DETETU, DOMAĆEG ALKOHOLNOG I BEZALKOHOLNOG PIĆA NA TOČENjE ZA ODRASLE – 400 RSD PO OSOBI.

box-icon-1-inverse

Animacija

Za rođendansku zabavu, na zahtev slavljenika, možemo da obezbedimo i mađioničara, bubble man-a, klovna, profesionalne animatore, fotografa, pinjate svih oblika i veličina, balondžije, maskote…

box-icon-2-inverse

Zabava

Vaš i naš slavljenik i njegovi drugari mogu da pevuše i igraju u diskoteci uz omiljene muzičke hitove. U ponudi imamo i klavir gde svako može da se oproba u muziciranju na ovom umetničkom instrumentu.

box-icon-3-inverse

Dvorište za igru

Pored svega toga, imamo i komforno dvorište, gde je deci na raspolaganju zamak na naduvavanje, tobogan, trambolina, klackalice, ljuljaške, kao i golovi za mali fudbal.